Home| vapa de unică folosință| a pierdut mary os5000| a pierdut mary os5000 luciu banană căpșuni - LOST MARY vape flavors 4VBX64
a pierdut mary os5000 luciu banană căpșuni - LOST MARY vape flavors 4VBX64
  • Model: 4VBX64
  • 408 Stoc

a pierdut mary os5000 luciu banană căpșuni - LOST MARY vape flavors 4VBX64

Pretul nu este disponibil

Nici o Reducere ...
Pretul nu este disponibil

Culoare

banană căpșuni


bucurați-vă de unul dintre duourile clasice de fructe ale vapingului cu ediția netedă de căpșuni banane lost mary os5000 lustru. combinația de căpșuni dulci și note netede de banane este întotdeauna o plăcere, iar aceasta este una dintre cele mai bune versiuni de până acum.

aromă: bucurați-vă de unul dintre duourile clasice de fructe ale vapingului cu ediția netedă de căpșuni banane lost mary os5000 lustru. combinația de note dulci de căpșuni și banane netede este întotdeauna o plăcere, iar aceasta este una dintre cele mai bune versiuni de până acum.

Conținut e-lichid: 10ml

nivel de nicotină: 40mg

coil: mesh coil

puf-uri per dispozitiv: +5000

baterie: 650mah, reîncărcabilă prin usb-c

AVERTISMENT: Produsele vândute peCopyright © 2024 Lostmaryromania.Poate conține nicotină, o substanță chimică extrem de dependentă. Produsele oferite pe site nu sunt destinate utilizării de către minori sub vârsta de 18 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu probleme cardiovasculare, persoane cu tulburări convulsive sau oricine ar trebui să evite utilizarea produselor din tutun sau nicotină din motive medicale. Nu lasati niciodata tigarile electronice la indemana copiilor.